Onderhoud en renovatie van natuursteen

Onderhoud en renovatie van natuursteen2018-12-01T14:14:12+01:00

Carrofix kan u naast het injecteren ook de nodige diensten aanbieden omtrent natuursteen renovatie en onderhoud.

Met onze ruime ervaring binnen STONE+ en haar partners kunnen wij gerust zeggen dat carrofix beschikt over kennis van zaken.

Hieronder treft  u onze aangeboden diensten.

Natuurstenen vloeren:

Kristalliseren
Impregneren
Boucharderen
Granitovloeren
  1. Repareren van scheuren en beschadigingen in natuursteen kunnen door Carofix zo goed als onzichtbaar worden hersteld in vrijwel elke steensoort.
  2. Kristalliseren: Is het verdichten van de toplaag van een vloer verhoogt de uitstraling. En brengt de  vloer weer terug in oorspronkelijke staat. Hiernaast bevordert het de slijtvastheid van uw vloer.
  3. Impregneren: Om het onderhoud van uw vloer of natuursteen gemakkelijker te maken, kunnen wij deze met speciale methode zuurbestendig maken en impregneren. Hierdoor word de toplaag vuil- en waterafstotend.
  4. Boucharderen: is het machinaal opruwen van marmer of graniet.
  5. Granitovloeren: zijn onderhevig aan slijtage waardoor ze er minder mooi uitkomen te zien. Wij kunnen deze vloeren weer in topconditie krijgen.

Granieten aanrechtbladen die beschadigt zijn kunnen wij als carrofix ook weer vakkundig voor u repareren.

Meer informatie omtrent alle mogelijkheden van diensten en services omtrent onderhoud, reiniging, renovatie en bescherming van natuursteen en andere steensoorten, kan u vinden op website STONE+
STONE+ beschikt over een netwerk van gespecialiseerde partners en vakkundige specialisten.