Over Carrofix.be

Over Carrofix.be2018-02-17T15:16:50+01:00

Wie is Carrofix

Carrofix is de afdeling van tegelvast in België. Tegelvast.nl is bedacht door zeer ervaren mensen die jaren lang werkzaam zijn geweest als technisch adviseur afbouw. Tijdens deze jaren heeft tegelvast.nl diverse tegelschades onder de loep genomen en beoordeeld. Met deze ervaring in onze broekzak is tegelvast.nl op zoek gegaan naar een simpele en doeltreffende oplossing voor dit probleem. Na een zoektocht van enkele jaren testen en ontwikkeling is tegelvast.nl nu met het gepatenteerde injecteer systeem 6140 op de markt gekomen samen met onze 2k-pu afdichting-kit voor het 100% afdichten van douchputten en draingoten.
Dit systeem en andere mogelijkheden verdeelt en appliceert Carrofix voor België.

Doe het zelf of laten doen!

Carrofix professionele Doe het zelf injecteersysteem is een systeem die ieder zelf kan toepassen voor het weer vast zetten van enkele tegels of m2.

Toch behoefte aan een partner die de opdrachtgevers niet alleen van producten en technische ondersteuning kon voorzien, maar tevens die producten kon verwerken voor grote aantallen in m2  ontstond Carrofix Applicatie dienst, STONE+.  Carrofix.be werkt momenteel aan de de uitbouw en zorgt als innoverend bedrijf voor het oplossen van problemen in de tegel en natuursteen branche, dat zich onderscheidt door een nadrukkelijk kwaliteitsbeleid en innovatie en een landelijke dekking heeft.  Hiermee is Carrofix.be een betrouwbare en flexibel ingestelde partner voor Belgie.