Wie is Carrofix

De firma Carrofix is bedacht door zeer ervaren mensen die jaren lang werkzaam zijn geweest als technisch adviseur afbouw. Tijdens deze jaren hebben wij diverse tegelschades onder de loep genomen en beoordeeld. Met deze ervaring in onze broekzak zijn wij opzoek  gegaan naar een simpele en doeltreffende oplossing voor dit probleem. Na een zoektocht van enkele jaren testen en ontwikkeling is nu het gepatenteerde injecteer systeem 6140 op de markt gekomen.

Inmiddels hebben wij meerdere oplossingen voor diverse problemen. Deze kunt u allemaal terug vinden in onze WEBWINKEL

Doe het zelf of laten doen!

Carrofix professionele Doe het zelf injecteersysteem 6140 is een systeem die ieder zelf kan toepassen voor het weer vast zetten van enkele tegels of m2.

Toch behoefte aan een partner die de opdrachtgevers niet alleen van producten en technische ondersteuning kon voorzien maar tevens die producten kon verwerken voor grote aantallen in m2  ontstond Carrofix Applicatie dienst.  Carrofix is uitgegroeid tot een innoverend bedrijf in probleem oplossers in de tegel en natuursteen  branche, dat zich onderscheidt door een nadrukkelijk kwaliteitsbeleid, innovatie, landelijke dekking heeft.  Hiermee is Carrofix een betrouwbare en flexibel ingestelde partner voor Nederland en Belgie.