UW PROBLEEM SNEL OPGELOST!

Carrofix.be biedt u de oplossing om losse tegels of holle vloertegels weer vast te leggen c.q. te repareren. Zonder onnodige hoge kosten en overlast door te hakken en breken. (Bekijk eerst onze Instructievideo voor gebruik)

Tegelreparatie zonder hak- en breekwerk!

Tijdig herstellen van losliggende tegels voorkomt breuken en scheuren. Maar wees niet bang dat er beitels en pneumatische hamers aan te pas moeten komen. Waar tegels eerder uitgehakt werden, is dit met onze speciaal ontwikkelde injectiehars 6140 verleden tijd. Vakkundige reparatie van tegels zonder stof en rommel. En niet geheel onbelangrijk: kosten- en tijdbesparend! Binnen drie uur kunt u de vloer en de ruimte weer in gebruik nemen!

Binnen drie uur weer klaar voor gebruik

Via een klein boor gaatje in de voeg injecteert u de hars onder de tegels. De sneldrogende hars is maar liefst 45 maal sterker dan reguliere tegellijm zodat deze goed aan de tegel hecht. Het boor gaatje in de voeg dicht u vervolgens netjes af met het meegeleverde voegsel (aanmaken met water, mengverhouding 5:1 deel water) zodat u er nauwelijks meer iets van ziet. Resultaat: het holle geluid is weg en de tegel zit weer vast. Dankzij de razendsnelle droogtijd en de sterkte van de hars is de ruimte binnen drie uur weer beschikbaar.

39,95 excl. BTW
48,34 incl. BTW

Unieke All-in-one DHZ set

De reparatie kunt u eenvoudig zelf doen met onze speciale injectiehars. Of vakkundig en zonder overlast laten uitvoeren door ons, of één van onze aangesloten applicatiebedrijven.

reparatie zelf uitvoeren - injectiehars 6140

Reparatie is simpel en snel! Door het speciaal ontwikkelde kokersysteem kan de injectiehars 6140 met een normale kit spuit gebruikt worden. U hebt dus geen speciaal gereedschap nodig!

LET OP!: Het speciale systeem neemt ongeveer 1/3 van de koker in beslag. Door dit speciale systeem lijkt het alsof u de koker niet helemaal leeg kunt drukken. Dit is echter niet het geval, u kunt de volledige inhoud van de injectiehars gebruiken.

Download hier de handleiding

LET OP! Het meegeleverde kobalt boortje van 2,2mm is meerdere keren te gebruiken door het stompe puntje met een tangetje er af te breken.

Een steenboortje is helaas niet in deze diameter te verkrijgen!