Glad oppervlak? SNEL OPGELOST!

Het probleem scheurvorming in dekvloeren en egalinevloeren

Rechtlijnige scheurvorming waarneming in dekvloeren  woningen zijn voorzien van betonnen vloeren, waarover een dekvloer is aangebracht. Zowel bij de vloer afgewerkt met een kunststof gietvloer als bij vloeren met een betonnen afwerking of egaline mortel, worden rechtlijnige scheuren waargenomen.

Nadat de vloerafwerking is aangebracht wordt na verloop van tijd, soms zelfs na enkele jaren, schade zichtbaar. De schade uit zich in rechte scheuren door de vloer.

39,95 excl. BTW
48,34 incl. BTW

Vloerenvast injectiehars 6140

Unieke injectiehars voor houten/diverse vloeren
Voor iedere doe-het-zelver en vakman

Antislip coating zelf aanbrengen

Het injecteren van de injectiehars is eenvoudig een klus die snel is geklaard. Bestel en ga direct aan de slag!

Download hier de handleiding

Datasheets / downloads

Informatieblad injectiehars 6140 NL

 

Scheuren in zandcement dekvloer

In een zandcement dekvloer zullen altijd scheuren voor komen. Tijdens het drogingsproces zal het zandcement altijd een bepaald krimp veroorzaken. Wanneer er geen vloerverwarming is opgenomen in de vloer, zullen de scheuren tijdens de drogings-fase ontstaan en zijn te zien als kleine scheurtjes. Openstaande scheuren kunnen ook voorkomen als gevolg van een scheur in de ondervloer.

Vloerenvast injectiehars zorgt voor een snelle afwikkeling van dit probleem. De scheuren in uw zandcement dekvloer kunnen herstelt worden door een gewapende druklaag te voorzien en de dekvloer zwevend aan te brengen. Bij een zwevende dekvloer, wordt spanning vanuit vervorming van de vloerelementen minder snel doorgezet tot in de dekvloer.

scheur in cement vloer